Prajitura Pishinger cu foi de napolitana si crema de ciocolata cu alune se pregateste foarte usor si este delicios. Este o prajitura cu crema de ciocolata pe care o puteti pregati pentru orice ocazie festiva.
Prajitura Pishinger se pregateste foarte usor si este delicioasa. De la versiunea originala s-au dezvoltat mai multe variante, dar numele ii vine de la inventatorul sau, cofetarul din Vienna - Oscar Pischinger.
Se prajesc alunele usor, se lasa sa se raceasca si se macina fin.
Untul, smantana pentru frisca si zaharul se pun pe foc mic, amestecand continuu, pana cand incep sa se ingroase.
Adauga ciocolata in amestecul luat de pe foc si amesteca pana se topeste si se incorporeaza. Poti adauga acum si arome daca doresti.
Lasa crema putin sa se racoreasca si incorporeaza alunele.
Intinde 3 linguri de crema pe prima foaie de napolitana, adauga o noua foaie si crema si tot asa pana se termina crema. Acopera prajitura cu o folie protectoare si apas-o usor. Las-o asa 3 ore.
Deasupra topeste ciocolata sau pregateste o glazura de ciocolata si imbrac-o pe toata.
Las-o sa se intareasca dupa care poti s-o servesti.
Serveste prajitura Pishinger cu foi de napolitana si crema de ciocolata dupa ce s-a intarit glazura.
Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...
Cartofi cu piept de pui in sos de smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj