Prajitura pufoasa cu branza de vaci

Pentru prajitura pufoasa cu branza de vaci va trebuie 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri de smantana, 7 linguri de iaurt. Este o prajitura ce se prepara foarte usor, dar e delicioasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 300 g zahar
  • 5 linguri de smantana
  • 7 linguri de iaurt
  • coaja de lamaie
  • sare
  • 200 ml ulei
  • o lingurita de amoniac si
  • 2 ½ cani de faina.
  • 700 g branza
  • 200 g zahar
  • 3 oua intregi
  • un plic de vanilie si
  • 4 linguri de gris.

Mod de preparare

Pentru prajitura pufoasa cu branza de vaci, se bat spuma albusurile cu zahar, adaugam apoi galbenusurile, smantana, iaurtul, uleiul, lamaia, praful de amoniac si faina. Punem compozitia in tava tapetata cu margarina si faina. Peste compozitie, punem cu lingura pasta din branza, facuta din 700 g branza amestecata cu 200 g zahar, 3 oua intregi, un plic de vanilie si 4 linguri de gris, dupa care dam la cuptorul incalzit, timp de 45 de minute.


Dupa ce s-a copt pudram prajitura pufoasa cu branza de vaci cu zahar pudra si o portionam dupa dorinta, apoi o servim.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca