Prajitura pufoasa cu branza de vaci

Pentru prajitura pufoasa cu branza de vaci va trebuie 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri de smantana, 7 linguri de iaurt. Este o prajitura ce se prepara foarte usor, dar e delicioasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 300 g zahar
  • 5 linguri de smantana
  • 7 linguri de iaurt
  • coaja de lamaie
  • sare
  • 200 ml ulei
  • o lingurita de amoniac si
  • 2 ½ cani de faina.
  • 700 g branza
  • 200 g zahar
  • 3 oua intregi
  • un plic de vanilie si
  • 4 linguri de gris.

Mod de preparare

Pentru prajitura pufoasa cu branza de vaci, se bat spuma albusurile cu zahar, adaugam apoi galbenusurile, smantana, iaurtul, uleiul, lamaia, praful de amoniac si faina. Punem compozitia in tava tapetata cu margarina si faina. Peste compozitie, punem cu lingura pasta din branza, facuta din 700 g branza amestecata cu 200 g zahar, 3 oua intregi, un plic de vanilie si 4 linguri de gris, dupa care dam la cuptorul incalzit, timp de 45 de minute.


Dupa ce s-a copt pudram prajitura pufoasa cu branza de vaci cu zahar pudra si o portionam dupa dorinta, apoi o servim.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos