Prajitura racoroasa cu banane este delicioasa si se pregateste foarte usor. Puteti sa o pregatiti si pe post de tort la aniversari speciale.
Aceasta reteta de prajitura racoroasa cu banane nu-mi apartine, dar eu i-am adus imbunatatiri! Eu o folosesc pe post de tort la zile de nastere (si nu numai) pentru ca este rapida si usor de facut! A prins de fiecare data!
Biscuitii se zdrobesc, (eu folosesc varianta sucitor pe o bucata de hartie, merge destul de repede) dupa care ii amestecam cu untul topit (sau la temperatura camerei) si cu smantana. Eu am pus doua linguri mari de smantana pentru ca nu era acrisoara si a dat un gust deosebit biscuitilor. Am omogenizat compozitia si, mai apoi, am asezat-o pe un platou ca baza (blat). Am tasat-o, dar fara sa insist la apasat pentru ca se intareste si o sa fie un pic greu cand taiem. Compozitia am pus-o la figider, acoperita cu o folie de plastic, pana ce am pregatit budinca si frisca. Mai apoi, am scos "blatul" de biscuiti, am asezat un strat de banane, taiate rondele, am pus budinca de vanilie rece (preparata conform instructiunilor de pe plic) si apoi frisca!
Se pastreaza la frigider pana la servire! Important: Se decoreaza dupa preferinta!
Acesta reteta este scrisa de Ana pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...
Cartofi cu piept de pui in sos de smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj