Prajitura rapida Tuti

Pentru prajitura rapida Tuti aveti nevoie de 3oua intregi, o cana de zahar, vanilie, sare, mere rase , faina si esenta de migdale.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • o cana de zahar
  • vanilie
  • sare
  • mere rase
  • faina si esenta de migdale

Mod de preparare

Pentru prajitura rapida Tuti se freaca cu mixerul timp de cinci minute, dupa care se adauga doua cani de mere rase, o lingurita de bicarbonat nestins si 2 cani de faina. Totul se coace in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se taie fierbinte. Din douasprezece linguri de zahar, trei linguri de apa, trei linguri de cacao, un pachet de margarina se face un sirop care se toarna fierbinte peste prajitura taiata, iar dupa aceea se acopera cu nuca macinata i se intoarce prajitura cu nuca in jos.


La final, pe deasupra se presara foarte bine nuca de cocos, apoi prajitura rapida Tuti se serveste.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...