• curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase• ungeti o tava de tarta cu unt si presarati
• curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase
• ungeti o tava de tarta cu unt si presarati zaharul brun
• asezati apoi feliile de piersici pe toata suprafata tavii
• in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, bateti ouale cu zaharul pana se umfla si se albesc, folosind telurile duble
• adaugati apoi uleiul in fier subtire, mixand in continuare
• adaugati in continuare iaurtul, coaja de lamaie si sarea
• separat, amestecati faina si praful de copt si puneti-o treptat peste compozitie, mixand in la viteza mica
• turnati compozitia de blat peste piersici si nivelati usor
• coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 160 de grade, penstru 45 de minute si faceti testul scobitorii pentru a verifica daca blatul este copt
• scoateti tava din cuptor si lasati-o putin la racit
• dezlipiti cu varful unui cutit marginile prajiturii, puneti deasupra un platou si cu o miscare ferma intoarceti prajitura
• lasati-o sa se raceasca inainte de servire.
Savurati!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa