Ingredientele pentru aluat se pun intr-un castron si se framanta. Aluatul se imparte in doua, se pune la frigider sa se intareasca. Pana se raceste al
Ingredientele pentru aluat se pun intr-un castron si se framanta. Aluatul se imparte in doua, se pune la frigider sa se intareasca. Pana se raceste aluatul, se prelucreaza branza amestecand-o cu zahar pudra, galbenusuri, coaja de lamaie, zahar vanilat. Se adauga grisul si albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor. Se unge o tava in care se razuieste pe razatoarea cu gauri mari o portie de aluat, pe stratul de frecatei se niveleaza umplutura si se incheie prin formarea stratului din aluatul ramas, prin razuire. Se coace in cuptorul dinainte incalzit, pe foc mijlociu (cca 180°C).
Alte prajituri recomandate
Supa de rosii
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa