Prajitura razuita cu cacao

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un castron si se framanta. Aluatul se imparte in doua, se pune la frigider sa se intareasca. Pana se raceste al

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 250 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • ½ pachet de praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • Umplutura:
  • 1 kg branza de vaci
  • 250 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • Coaja rasa de pe o lamaie
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 50 g gris
  • 4 albusuri

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un castron si se framanta. Aluatul se imparte in doua, se pune la frigider sa se intareasca. Pana se raceste aluatul, se prelucreaza branza amestecand-o cu zahar pudra, galbenusuri, coaja de lamaie, zahar vanilat. Se adauga grisul si albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor. Se unge o tava in care se razuieste pe razatoarea cu gauri mari o portie de aluat, pe stratul de frecatei se niveleaza umplutura si se incheie prin formarea stratului din aluatul ramas, prin razuire. Se coace in cuptorul dinainte incalzit, pe foc mijlociu (cca 180°C).
Alte prajituri recomandate

Supa de rosii

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...