Batem spuma albusurile cu zaharul si adaugam nuca maruntita si prajita, faina, si coacem aluatul intr-o tava unsa. Fierbem la abur galbenusurile cu za
Batem spuma albusurile cu zaharul si adaugam nuca maruntita si prajita, faina, si coacem aluatul intr-o tava unsa. Fierbem la abur galbenusurile cu zaharul. Dupa racire, amestecam cu margarina pana obtinem o crema neteda. Impartim crema in doua, intr-o jumatate adaugam 2 linguri de cacao si umplem foaia de piscot si foaia cu nuca. La cealalta jumatate de crema adaugam 2 plicuri de zahar vanilat si o turnam pe foaia cu nuca. Prajim zaharul cu nuca si il turnam pe o hartie unsa cu margarina. Dupa ce se intareste macinam sau rupem compozitia si presaram pe prajitura.
Alte retete de prajitura recomandate
Tiramisu original
Tort de ciocolata
Prajitura cu nuca
Salata Caesar se face destul de simplu, dar este foarte buna si satioasa, noua ne-a placut foarte mult. Ca si dressing, in...
Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura