Pentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.
Pentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata, arome si 4 linguri de faina. Crema - se freaca 6 galbenusuri cu 250 g zahar pe baie de aburi, apoi se adauga 4 linguri de cacao. Dupa ce s-a ingrosat, se raceste si se amesteca cu 250 g unt frecat spuma, dupa care se intinde pe blatul copt. Deasupra se pune o glazura facuta din trei linguri de cacao, cinci linguri de zahar si trei linguri de apa. Se fierbe pana se leaga, iar dupa ce s-a racit, se adauga peste compozitie crema de unt.
Prajitura Rita se serveste dupa ce s-a racit.
Soacra mea a tăiat mai mulți pui și mi-a trimis o pungă cu pipote și ficăței. M-am gândit că cea mai bună ar...
Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei coptDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti