Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale.
Pentru blatul prajiturii Roza se topeste untul, apoi adaugam zaharul, smantana si cerealele. Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale. Se bate cu mixerul. In tava tapetata punem aluatul, iar peste el punem umplutura. Adaugam cateva bucati de piersica, iar peste acestea punem blatul crocant, apoi dam la cuptorul incins timp de 35 – 40 de minute.
Prajitura Roza poate fi servita dupa ce s-a racit.
Bougatsa este o delicioasă plăcintă grecească, umplută cu o cremă delicioasă de griș. Pentru această Bougatsa -...
Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de grișPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura