Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale.
Pentru blatul prajiturii Roza se topeste untul, apoi adaugam zaharul, smantana si cerealele. Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale. Se bate cu mixerul. In tava tapetata punem aluatul, iar peste el punem umplutura. Adaugam cateva bucati de piersica, iar peste acestea punem blatul crocant, apoi dam la cuptorul incins timp de 35 – 40 de minute.
Prajitura Roza poate fi servita dupa ce s-a racit.
Îmi notasem această rețetă de la Oana de multa vreme, încă nu aveam cont aici, așa că am hotărât să...
Gogosari in sos de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.