Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele din dulceata si albusurile
Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele din dulceata si albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia peste telemeaua rasa si se amesteca incet. Se toarna compozitia intr-o tava iar aceasta se pune peste un vas cu apa coloctita. Se introduce in cuptor si se lasa 45 de minute la copt.
Dupa ce s-a racit, se taie felii si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat Cozonac moldovenesc
Imi plac mult inimile si pipotele si am profitat ca inca am rosii, ardei si ceapa verde in gradina si-n solar. Asa ca mi-am...
Reteta de tocana cu inimi si pipoteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa