Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de unt si 100 ml cu vin alb. Aluatul se framanta bine si se lasa apoi la rece o ora. Se
Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de unt si 100 ml cu vin alb. Aluatul se framanta bine si se lasa apoi la rece o ora. Se scoate din frigider si se framanta din nou cu jumatate din untul ramas. Se lasa din nou la rece si se mai repeta odata operatioa. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm, se taie forme geometrice si se coc la foc mare.
Prajitura se serveste dupa ce s-a racit, pudrata cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cozonac moldovenesc
Prajitura televizor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa