Prajitura simpla, pentru ceai

Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul moale. Se ia apoi vasul de pe foc si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 125 gr faina
  • 4 oua
  • 80 gr unt

Mod de preparare

Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul moale. Se ia apoi vasul de pe foc si se pune cate putin din compozitia obtinuta in forme mici unse cu unt si presarate cu faina. Se pun formele in cuptorul cald, la foc mediu si se lasa la copt.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Dulceata de gutui

Tiramisu

Papanasi fierti

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure

Un tort bine insiropat, racoros si delicios!

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii