Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul moale. Se ia apoi vasul de pe foc si
Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul moale. Se ia apoi vasul de pe foc si se pune cate putin din compozitia obtinuta in forme mici unse cu unt si presarate cu faina. Se pun formele in cuptorul cald, la foc mediu si se lasa la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Dulceata de gutui
Tiramisu
Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa