Pnetur prajitura Toscana se face un blat din 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao.
Pentru prajitura Toscana se face un blat, care se coace si dupa ce se raceste, se taie in doua. Siropul – 300 g zahar, 4 linguri de apa si cacao se fierb timp de 10 minute, iar dupa ce s-a racit, adaugam rom, vanilie si lamaie. Crema – 200 g zahar, 50 ml lapte, 30 g cacao, 2 oua intregi si coaja de la 2 lamai se amesteca la foc mic. Dupa ce s-a racit, adaugam 200 g unt.
Dupa ce s-a racit, prajitura Toscana se serveste.
Deoarece este vremea florilor de salcâm, m-am gândit să fac și eu niște clătite. De fapt am făcut clătite...
Desert clatite cu flori de salcamOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj