Prajitura Trabuc

Pentru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 1 praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • crema de nuca :
  • 200 g nuca
  • 200 g zahar pudra si
  • 4 albusuri.

Mod de preparare

Pnetru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire, se unge cu unt fierbinte si se ruleaza, apoi se da la rece timp de doua ore. Dupa aceea, se ia fiecare sul si se taie in 10 parti. Se intind foi mici care se umplu cu crema de nuca facuta din 200 g nuca, 200 g zahar pudra si 4 albusuri batute spuma. Se coc la foc iute.


Prajitura Trabuc se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos