Prajitura ungureasca

Pentru prajitura ungureasca va trebuie 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusuri.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 g taitei fierti si scursi
  • 5 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • stafide
  • vanilie si
  • albusuri.

Mod de preparare

Pentru prajitura ungureasca se pun 2 foi din aluat de foietaj, 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusurile batute spuma. Se amesteca toate la un loc si se aseaza intre doua foi, dupa care se dau la cuptor.


Prajitura ungureasca, se taie inainte de a se coace, apoi, dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar pudra si se serveste cu frisca si ciocolata rasa pe deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptor

De cateva zile tot imi statea gandul la un preparat de genul acesta. Nu am gasit nici o reteta exact cum imi doream eu, asa...

Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca