Pentru prajitura ungureasca va trebuie 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusuri.
Pentru prajitura ungureasca se pun 2 foi din aluat de foietaj, 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusurile batute spuma. Se amesteca toate la un loc si se aseaza intre doua foi, dupa care se dau la cuptor.
Prajitura ungureasca, se taie inainte de a se coace, apoi, dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar pudra si se serveste cu frisca si ciocolata rasa pe deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii