Pentru prajitura ungureasca va trebuie 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusuri.
Pentru prajitura ungureasca se pun 2 foi din aluat de foietaj, 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusurile batute spuma. Se amesteca toate la un loc si se aseaza intre doua foi, dupa care se dau la cuptor.
Prajitura ungureasca, se taie inainte de a se coace, apoi, dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar pudra si se serveste cu frisca si ciocolata rasa pe deasupra.
De cateva zile tot imi statea gandul la un preparat de genul acesta. Nu am gasit nici o reteta exact cum imi doream eu, asa...
Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj