Prajitura "Zi si noapte"

Se freaca galbenusurile cu o cana de zahar, se incorporeaza ulei, zahar, cacao si faina stinsa cu amoniac. Se bate bine. Albusurile se bat cu o cana d

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 cani zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1 1/2 faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 cana de lapte
  • 1 lingura amoniac (stins)

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu o cana de zahar, se incorporeaza ulei, zahar, cacao si faina stinsa cu amoniac. Se bate bine. Albusurile se bat cu o cana de zahar. Se da la cuptor. Dupa ce se rumeneste coca, se pune si bezeaua.
Se serveste rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...