Se freaca galbenusurile cu o cana de zahar, se incorporeaza ulei, zahar, cacao si faina stinsa cu amoniac. Se bate bine. Albusurile se bat cu o cana d
Se freaca galbenusurile cu o cana de zahar, se incorporeaza ulei, zahar, cacao si faina stinsa cu amoniac. Se bate bine. Albusurile se bat cu o cana de zahar. Se da la cuptor. Dupa ce se rumeneste coca, se pune si bezeaua.
Se serveste rece
Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa