Untul se freaca spuma si se adauga galbenusurile, zaharul si vanilia. Compozitia se amesteca cu laptele, bicarbonatul si faina. Se adauga apoi albusu
Untul se freaca spuma si se adauga galbenusurile, zaharul si vanilia. Compozitia se amesteca cu laptele, bicarbonatul si faina. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina sare si se imparte compozitia in doua. Se adauga in prima compozitie o lingura de cacao si se toarna cele doua amestecuri, alternativ, intr-o tava tapetata. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mediu.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Tiramisu Prajitura televizor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa