Se pun intr-un castron si se fraca cu lingura zaharul, ouale si coaja de portocala. Se adauga apoi faina, scortisoara si bicarbonatul amestecat in fa
Se pun intr-un castron si se fraca cu lingura zaharul, ouale si coaja de portocala. Se adauga apoi faina, scortisoara si bicarbonatul amestecat in faina. Aluatul se framanta bine si se aduna in forma de minge. Se rupe din el cate o bucatica si se formeaza intre palme bule de marimea unei nuci. Se pun pe tava si se apasa cu degetul, cat sa se formeze o gropita in care se pune o jumatate de miez de nuca, migdala aluna. Se introduc in cuptor si se lasa la copt la foc mic.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de prajituri:
Turta dulce Prajitura snikers Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii