Macinam nucile faramituri. Punem un castron deasupra unei oale cu apa in fierbere mica avind grija sa nu ajunga castronul la apa(baine marie)adaugam i
Macinam nucile faramituri. Punem un castron deasupra unei oale cu apa in fierbere mica avind grija sa nu ajunga castronul la apa(baine marie)adaugam in castron toate ingredientele si amestecam pana se topeste zaharul. O racorim. punem in tava la distanta de 2 cm. Cate o lingurita (marimea unei nuci) din amestecatura.coacem in cuptor incalzit la 180grade pana primesc culoare si pe suprafata prajiturelelor se produc crapaturi. Se scot fierbinti (sint putin moi,nici o grija) se racesc bine, se pun intro cutie si se inchid ermetic.
Va plac tartele? Dar branza? Eu astazi m-am gandit sa va aduc o tarta aperitiv, foarte gustoasa care sper sa va fie pe plac....
Tarta cu branza si macOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj