Pentru prajiturele paianjen untul se mixeaza cu zaharul, se adauga sarea, galbenusurile, laptele, esenta si faina.
Pentru prajiturele paianjen untul se mixeaza cu zaharul, se adauga sarea, galbenusurile, laptele, esenta si faina. Se amesteca totul si nu se framanta prea mult, daca vrem ca fursecurile sa iasa cat mai fragede.
Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 15-20 minute. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza fursecurile.
Se coc in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina timp de 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu pasta din zahar farin. Foarte folositoare pot fi creioanele pentru decor de la Dr.Oetker.
Prajiturelele paianjen se servesc la ceai sau cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii