Prajituri cu lamaie si vanilie
Se freaca galbenusurile cu zaharul,apoi se adauga uleiul ca pentru maioneza.Dupa ce se omogenizeaza compozitia,se adauga zaharul vanilat, zeama si coaja de la lamaie(coaja se da pe razatoarea mica).Se pune amoniacul, faina si, la final, se adauga albusurile batute spuma.Toata compozitia se amesteca usor,de sus in jos, pana cand se omogenizeaza.Se toarna compozitia in tava si se lasa cca. 20 de minute la foc potrivit (treapta a 2-a sau 220 grade).
Cand e gata se pudreaza cu zahar vanilat si se taie patratele.Se poate baga la frigider,este le fel de gustoasa si rece
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti