Se prepara cu aluat bine framantat din toate ingredientele, mai putin crema si glazura. Se intinde o foaie si se taie cu paharul forme. Acestea se pu
Se prepara cu aluat bine framantat din toate ingredientele, mai putin crema si glazura. Se intinde o foaie si se taie cu paharul forme. Acestea se pun la copt in cuptor. Cand sunt pe jumatate coapte, se scot si se pune crema de ciocolata pe jumatate dintre rondele. Se pune deasupra cealalta jumatate si se garniseste cu glazura de cacao fiarta cu zahar, lapte si unt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Dulceata de gutui
Ciocolata de casa
Gem de gutui
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura