Rondele cu marmelada

Faina se amesteca cu untul, zaharul, zaharul vanilat si se framanta aluatul obtinut bine. Se lasa in repaus jumatate de ora, dupa care se intinde o f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr zahar
  • 250 gr unt
  • 400 gr faina
  • marmelada de caise
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • zahar pudra

Mod de preparare

Faina se amesteca cu untul, zaharul, zaharul vanilat si se framanta aluatul obtinut bine. Se lasa in repaus jumatate de ora, dupa care se intinde o foaie de jumatate de cm grosime, se taie cu paharul in forma de rondele si se pun la copt in cuptor. Dupa ce s-au copt, se scot, se lasa la racit si se ung cu marmelada. Deasupra se pudraza cu zahar.


Se servesc cu lapte sau cacao cu lapte.

Alte retete:

Lapte de pasare

Papanasi fierti

Chec pufos

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura

Un desert racoritor, usor de realizat si absolut delicios!

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca