Rondele cu marmelada

Faina se amesteca cu untul, zaharul, zaharul vanilat si se framanta aluatul obtinut bine. Se lasa in repaus jumatate de ora, dupa care se intinde o f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr zahar
  • 250 gr unt
  • 400 gr faina
  • marmelada de caise
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • zahar pudra

Mod de preparare

Faina se amesteca cu untul, zaharul, zaharul vanilat si se framanta aluatul obtinut bine. Se lasa in repaus jumatate de ora, dupa care se intinde o foaie de jumatate de cm grosime, se taie cu paharul in forma de rondele si se pun la copt in cuptor. Dupa ce s-au copt, se scot, se lasa la racit si se ung cu marmelada. Deasupra se pudraza cu zahar.


Se servesc cu lapte sau cacao cu lapte.

Alte retete:

Lapte de pasare

Papanasi fierti

Chec pufos

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii