Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii mac
Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii macinati si se amestec pana poate fi modelat. Se intinde o foaie si deasupra se pune crema.
Crema: margina moala se freaca cu 5 linguri zahar pudra si se adauga nuca de cocos. Se intinde peste biscuiti si se ruleaza.
Se serveste dupa ce a stat la frigider 3-4 ore.
Alte retete recomandate:
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti