Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii mac
Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii macinati si se amestec pana poate fi modelat. Se intinde o foaie si deasupra se pune crema.
Crema: margina moala se freaca cu 5 linguri zahar pudra si se adauga nuca de cocos. Se intinde peste biscuiti si se ruleaza.
Se serveste dupa ce a stat la frigider 3-4 ore.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa