Se prepara un blat din ingredientele de mai sus si se pune la copt. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se ruleaza cu un servet. Separat, se pun
Se prepara un blat din ingredientele de mai sus si se pune la copt. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se ruleaza cu un servet. Separat, se pun la fiert laptele, ouale si zaharul, amestecand continuu. Dupa ce a inceput sa dea in clocot compozitia, se adauga gelatina inmuiata in apa. Se lasa la racit compozitia si se amesteca apoi cu branza de vaci, lichiorul, vanilia si la urma se incorporeaza frisca batuta. Se pune crema, peste blatul desfacut, se ruleaza, apoi se orneaza cu glazura de ciocolata preparata din ciocolata topita in ulei.
Rulada se pastreaza la frigider.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura snikers Lapte de pasare
O ciorba acrisoara cu carne de peste si multe verdeturi. Am pus cate putin din fiecare, cam ce era prin frigider si anume:...
Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot ExpressPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura