Rulada cu cacao fara faina

Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1/3 pahar cacao
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 250 gr. smintina
  • dulce (frisca)
  • tava mare unsa si tapetata cu hartie de copt (pergament)

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se toarna in tava, se coace 10-15 minute la 180 grade. Se scoate cald din tava si se ruleaza intr-un prosop umed pina se raceste. Separat se topeste ciocolata cu smintina. Se raceste in congelator dar sa nu inghete. Se bate pana devine o crema pufoasa. Se unge rulada inauntru si deasupra.
Se taie feli dupa pofta

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...