Rulada cu ciocolata si lichior

Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza albusurile. Se adauga, putin cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 300 gr zahar
  • 1 jumatate paharel de lichior visine
  • 100 gr faina
  • 1 cubulet de drojdie
  • 20gr unt
  • Pentru glazura:
  • 250 gr ciocolata
  • lapte
  • sare

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza albusurile. Se adauga, putin cate putin, faina, apoi drojdia. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata si se da tava la cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate tava si se stropeste prajitura cu lichior. Separat, se topeste ciocolata pe baie de aburi impreuna cu cateva linguri de lapte. Se unge blatul cu glazura de ciocolate apoi se ruleaza.


Rulada se serveste taiata felii.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Prajituri simple Prajitura snikers

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...