Rulada cu ciocolata si lichior

Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza albusurile. Se adauga, putin cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 300 gr zahar
  • 1 jumatate paharel de lichior visine
  • 100 gr faina
  • 1 cubulet de drojdie
  • 20gr unt
  • Pentru glazura:
  • 250 gr ciocolata
  • lapte
  • sare

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza albusurile. Se adauga, putin cate putin, faina, apoi drojdia. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata si se da tava la cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate tava si se stropeste prajitura cu lichior. Separat, se topeste ciocolata pe baie de aburi impreuna cu cateva linguri de lapte. Se unge blatul cu glazura de ciocolate apoi se ruleaza.


Rulada se serveste taiata felii.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Prajituri simple Prajitura snikers

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca