Rulada cu crema de unt si cacao

Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 125 gr faina
  • 125 gr zahar
  • 5 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru crema:
  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 30 gr cacao

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un plic de zahar vanilat si faina, alternativ. Se tapeteaza o tava de placinta cu ulei si se toarna compozitia inea. Se lasa la copt, in cuptorul incins, dar nu prea mult, ca sa se poata rula. Se rastoarna apoi pe un servet curat si se presarat cu zahar si se ruleaza. Separat, se prepara crema. Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si se bat pe foc pana ce compozitia creste. Se lasa la racit, dupa care se toarna peste untul frecat cu cacaua. Se unge rulada cu crema preparata, se ruleaza si se lasa la rece.
Alte retete de dulciuri:

Turta dulce

Ciocolata de casa

Cornulete cu rahat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca