Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un p
Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un plic de zahar vanilat si faina, alternativ. Se tapeteaza o tava de placinta cu ulei si se toarna compozitia inea. Se lasa la copt, in cuptorul incins, dar nu prea mult, ca sa se poata rula. Se rastoarna apoi pe un servet curat si se presarat cu zahar si se ruleaza. Separat, se prepara crema. Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si se bat pe foc pana ce compozitia creste. Se lasa la racit, dupa care se toarna peste untul frecat cu cacaua. Se unge rulada cu crema preparata, se ruleaza si se lasa la rece.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa