Rulada cu frisca si gem de caise

Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi. Se procedeaza astfel: Am b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 albus de ou
  • 120 g zahar praf
  • 120 g faina
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 100 ml frisca
  • 80 g crema de branza
  • bucatele de alune de padure
  • 3 linguri de gem de caise

Mod de preparare

Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi.

Se procedeaza astfel:

Am batut albusurile spuma si am adaugat apoi zaharul.

Am pus apoi pe rand galbenusurile si esenta de vanilie.

Am incorporat foarte usor faina. Am impartit compozitia in doua.

Am pus in tava pe hartie de copt Pentru ca si-au schimbat forma la copt, le-am pus cu fata pe o alta bucata de hatie de copt si le-am nivelat cat erau calde inca.

Am uns blatul cu gemul de caise si apoi am adaugat crema

Am rulat si i-am topit in cap ciocolata alba si am presarat bucatele de alune.
Pofta buna!

Reteta Rulada cu frisca si gem de caise a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro

Alte retete de rulade gasiti aici:

Rulada Budapesta,

Rulada in culori,

Rulada trenulet de lamaie

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca