Rulada cu frisca si gem de caise

Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi. Se procedeaza astfel: Am b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 albus de ou
  • 120 g zahar praf
  • 120 g faina
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 100 ml frisca
  • 80 g crema de branza
  • bucatele de alune de padure
  • 3 linguri de gem de caise

Mod de preparare

Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi.

Se procedeaza astfel:

Am batut albusurile spuma si am adaugat apoi zaharul.

Am pus apoi pe rand galbenusurile si esenta de vanilie.

Am incorporat foarte usor faina. Am impartit compozitia in doua.

Am pus in tava pe hartie de copt Pentru ca si-au schimbat forma la copt, le-am pus cu fata pe o alta bucata de hatie de copt si le-am nivelat cat erau calde inca.

Am uns blatul cu gemul de caise si apoi am adaugat crema

Am rulat si i-am topit in cap ciocolata alba si am presarat bucatele de alune.
Pofta buna!

Reteta Rulada cu frisca si gem de caise a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro

Alte retete de rulade gasiti aici:

Rulada Budapesta,

Rulada in culori,

Rulada trenulet de lamaie

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!