Rulada cu frisca si gem de caise

Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi. Se procedeaza astfel: Am b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 albus de ou
  • 120 g zahar praf
  • 120 g faina
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 100 ml frisca
  • 80 g crema de branza
  • bucatele de alune de padure
  • 3 linguri de gem de caise

Mod de preparare

Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi.

Se procedeaza astfel:

Am batut albusurile spuma si am adaugat apoi zaharul.

Am pus apoi pe rand galbenusurile si esenta de vanilie.

Am incorporat foarte usor faina. Am impartit compozitia in doua.

Am pus in tava pe hartie de copt Pentru ca si-au schimbat forma la copt, le-am pus cu fata pe o alta bucata de hatie de copt si le-am nivelat cat erau calde inca.

Am uns blatul cu gemul de caise si apoi am adaugat crema

Am rulat si i-am topit in cap ciocolata alba si am presarat bucatele de alune.
Pofta buna!

Reteta Rulada cu frisca si gem de caise a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro

Alte retete de rulade gasiti aici:

Rulada Budapesta,

Rulada in culori,

Rulada trenulet de lamaie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...