Rulada cu nuca de cocos

Apa si zaharul se pun la foc pina se face un sirop legat. Se adauga cacao, biscuitii si nuca. Aceasta compozitie se intinde bine pe un celofan uns cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • A l u at: 200 g apa
  • 300 g zahar
  • 300 g biscuiti macinati
  • 100 g nuca macinata
  • 4 linguri cacao; C r e m a: 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g nuca cocos

Mod de preparare

Apa si zaharul se pun la foc pina se face un sirop legat. Se adauga cacao, biscuitii si nuca. Aceasta compozitie se intinde bine pe un celofan uns cu ulei. La crema, se freaca untul cu zaharul pudra pina se face spuma. Se adauga nuca de cocos. Peste compozitia de mai sus se intinde crema, apoi se ruleaza incet. Se da la rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...