Rulada cu nuca de cocos si cacao

Foile: Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii dati prin masina, amestecand bine pana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru foaie: 200 ml. lapte
  • 50 gr. cacao
  • 5 linguri de zahar
  • 400-500 gr. biscuiti cu cacao. Pentru crema: un pachet de unt
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 5 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Foile: Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii dati prin masina, amestecand bine pana se omogenizeaza. Se lasa compozitia sa se raceasca, apoi se intinde pe o folie de celofan.
Se pregateste crema astfel: se freaca untul spuma cu zaharul pudra, apoi nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza. Se intinde crema peste foaia de cacao, apoi se ruleaza cu grija si se da prajitura la frigider.
Se taie felii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...