Foile: Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii dati prin masina, amestecand bine pana
Foile: Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii dati prin masina, amestecand bine pana se omogenizeaza. Se lasa compozitia sa se raceasca, apoi se intinde pe o folie de celofan.
Se pregateste crema astfel: se freaca untul spuma cu zaharul pudra, apoi nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza. Se intinde crema peste foaia de cacao, apoi se ruleaza cu grija si se da prajitura la frigider.
Se taie felii
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj