Ceva simplu, dar selicios!!!!!
Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul pana se obtine o bezea. Se mixeaza galbenusurile cu uleiul apoi se aduga in albusuri. Se incorporeaza si pesmetul. Se pregateste tava cu o hartie pentru copt, turnam aluatul pentru blat si dam la copt cca 20 minute, la foc potrivit. Se scoate blatul de pe hartie ajutandu-ne de lama unui cutit si dupa ce s-a racit se intoarce invers, cu josul in sus, tot pe hartie si ungem blatul cu un strat uniform de gem de gutui frecat cu untul la temperatura camerei. Rulam strans ajutandu-ne de hartie apoi dam rulada la rece cel putin o ora inainte de a o felia. O pudram deasupra cu zahar vanilat. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti