1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc. 2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omog
1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omogena.
3. Tapetezi tava cu hartie unsa cu unt, intinzi compozitia uniform si o coci la foc potrivit.
Crema:
1. Freci untul cu zaharul si galbenusurile.
2. Topesti la foc mic ciocolata, adaugi cafeaua , apoi pui untul, putin cate putin si amesteci bine.
3. Ungi blatul cat e cald cu jumatate din crema si rulezi.
4. Restul de crema il intinzi deasupra ruladei.
5. Cu ajutorul furculitei faci striuri pe toata lungimea prajiturii si pudrezi cu fulgi de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa