1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc. 2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omog
1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omogena.
3. Tapetezi tava cu hartie unsa cu unt, intinzi compozitia uniform si o coci la foc potrivit.
Crema:
1. Freci untul cu zaharul si galbenusurile.
2. Topesti la foc mic ciocolata, adaugi cafeaua , apoi pui untul, putin cate putin si amesteci bine.
3. Ungi blatul cat e cald cu jumatate din crema si rulezi.
4. Restul de crema il intinzi deasupra ruladei.
5. Cu ajutorul furculitei faci striuri pe toata lungimea prajiturii si pudrezi cu fulgi de cocos.
Niste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura