Rulada de ciocolata cu nuca

Se amesteca bine jumatate din cantitatea de zahar, cacaua si untul. Se adauga albusurile batute spuma cu putina sare si zaharul ramas, faina si nuca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 200 gr zahar tos
  • 6 oua
  • 50 gr cacao
  • 80 gr nuca
  • 20 gr unt
  • 20 gr faina
  • sare
  • Pentru crema:
  • 400 ml frisca
  • 100 gr zahar
  • 50 gr ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca bine jumatate din cantitatea de zahar, cacaua si untul. Se adauga albusurile batute spuma cu putina sare si zaharul ramas, faina si nuca macinata. Se tapeteaza o tava cu hartie cerata si se toarna compozitia. Se coace la cuptor, la foc potrivit, iar dupa ce s-a racit se rastoarna blatul. Separat, se bate frisca impreuna cu zaharul si ciocolata rasa. Blatul, se unge cu frisca si se ruleaza, dupa care se da la rece.


Se serveste felii.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Tiramisu Turta dulce

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri cu cacao si banane

Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)

Fursecuri cu cacao si banane
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca