Albusurile se bat spuma cu putina sare, apoi se adauga zaharul, galbenusurile, frecate separat, faina si cacaua. Aluatul se toarna intr-o tava tapeta
Albusurile se bat spuma cu putina sare, apoi se adauga zaharul, galbenusurile, frecate separat, faina si cacaua. Aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un servet umed si se stropeste blatul cu siropul cu rom, dupa ce s-a racit. Se pregateste crema, apoi. Se freaca untul cu galbenusurile, se adauga cacaua, fiarta cu zaharul in 3 linguri de apa, apoi se pune romul, putin cate putin. Se intinde jumatate din cantitatea de crema peste blat, apoi se ruleaza si se unge cu crema ramasa.
Se serveste dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Tiramisu
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti