Rulada de post

Rulada de post se prepara foarte usor si este un desert foarte bun. Aveti nevoie de 400 g biscuiti.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti
  • 300 g apa
  • 200 g zahar
  • 100 g cacao si
  • 150 g margarina
  • Crema:
  • 200 g zahar
  • 200 g margarina
  • 100 g nuca de cocos si
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru rulada de post, se pune la fiert apa, zaharul, margarina si cacaoa. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinati, se amesteca bine pana devine ca o coca vartoasa, apoi se imparte in doua si se intinde cu mana pe doua coli de celofan sau nylon. Separat facem crema din margarina, zahar pudra, nuca de cocos si vanilie, dupa care o impartim in doua pentru a unge blaturile de pe celofan. La final, rulam strans si o punem la frigider pentru a se intari.


Rulada de post se serveste felii dupa ce s-a intarit.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu crema de nuca si zmeura

Asta e prajitura a doua din categoria ''pentru prietena mea la aniversare''....Imi place crema de nuca si zmeura,asa ca am...

Prajitura cu crema de nuca si zmeura
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii