Se curata merele si se dau prin razatoare. Se fierbe intr-un vas laptele cu vanilia si se pune in ploaie faina de orez, amestecand mereu. Se fierbe p
Se curata merele si se dau prin razatoare. Se fierbe intr-un vas laptele cu vanilia si se pune in ploaie faina de orez, amestecand mereu. Se fierbe pana se ingroasa compozitia. Se ia vasul de pe foc si se pun in compozitie zaharul, untul si vanilia. Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca. Se intinde pasta de orez pe folie de aluminiu si se pun deasupra merele rase. Se ruleaza totul cu ajutorul foliei, se asaza rulada astfel formata intr-o forma unsa cu unt si se fierbe in cuptor, timp de 35 de minute, in bain-marie.
Rulada se serveste calda, stropita cu unt.
Alte retete recomandate:
Rulada cu mere
Chec Montignac
Placinta cu visine
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti