Rulada rapida cruda

Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura. Crema: galbenusurile se fre

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. nuca macinata
  • 250 gr. zahar tos
  • 100 gr cacao
  • 4 oua
  • o esenta rom fiola
  • Pentru crema: o margarina rama cub
  • 150 gr. zahar pudra
  • o esenta vanilie fiola si 3 galbenusuri

Mod de preparare

Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura.

Crema: galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si esenta, separat se freaca margarina, se adauga din spuma de galbenusuri in cea de margarina cate o lingura, se mixeaza pina ce se termina. Crema se-ntinde peste foaia de nuca si se ruleaza strans. Se lasa la rece in celofan 3-4 ore.
Se taie felii doar cat este necesar, ea fiind cruda se topeste usor:)

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...