Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura. Crema: galbenusurile se fre
Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura.
Crema: galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si esenta, separat se freaca margarina, se adauga din spuma de galbenusuri in cea de margarina cate o lingura, se mixeaza pina ce se termina. Crema se-ntinde peste foaia de nuca si se ruleaza strans. Se lasa la rece in celofan 3-4 ore.
Se taie felii doar cat este necesar, ea fiind cruda se topeste usor:)
Aceasta delicioasa supa este o reteta recomandata de Jamie Oliver, in cartea lui "Jamie's Dinner". Jamie ne sfatuieste sa...
Supa-crema de rosii by Jamie OliverIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.