Rulada rapida cruda

Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura. Crema: galbenusurile se fre

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. nuca macinata
  • 250 gr. zahar tos
  • 100 gr cacao
  • 4 oua
  • o esenta rom fiola
  • Pentru crema: o margarina rama cub
  • 150 gr. zahar pudra
  • o esenta vanilie fiola si 3 galbenusuri

Mod de preparare

Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura.

Crema: galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si esenta, separat se freaca margarina, se adauga din spuma de galbenusuri in cea de margarina cate o lingura, se mixeaza pina ce se termina. Crema se-ntinde peste foaia de nuca si se ruleaza strans. Se lasa la rece in celofan 3-4 ore.
Se taie felii doar cat este necesar, ea fiind cruda se topeste usor:)

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...