Rulouri cu miere de albine

Se prepra un aluat din toate ingredientele care se framanta bine si se imparet apoi in patru. Se intinde fiecare foaie in parte si se umple cu crema

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt sau bicarbonat
  • Pentru crema:
  • 6 linguri miere
  • unt cat o nuca
  • nuci si rahat

Mod de preparare

Se prepra un aluat din toate ingredientele care se framanta bine si se imparet apoi in patru. Se intinde fiecare foaie in parte si se umple cu crema preparata anterior din 6 linguri cu miere si unt cat o nuca, amestecate pe foc. Se presara nuca macinata peste fiecare foaie si se ung apoi marginile. Se asaza mici bucatele de rahat si se ruleaza. Rulourile astfel obtinute se pun in tava si se introduc in cuptor, la copt.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Prajituri delicioase Tiramisu Gogosi pufoase

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ton si dovlecel

M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel

Paste cu ton si dovlecel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca