Rulouri de branza cu marmelada

Pentru rulourile cu marmelada se face un aluat din branza de vaca, unt, faina, zahar, sare si bicarbonat. Se framanta bine, se intinde o foaie groasa ca de taitei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza de vaca
  • 150 g unt
  • 150 g faina
  • 2 linguri rase zahar
  • un praf de sare
  • un varf de lingurita bicarbonat
  • 2 linguri marmelada si
  • ou pentru uns deasupra.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu marmelada se face un aluat din branza de vaca, unt, faina, zahar, sare si bicarbonat. Se framanta bine, se intinde o foaie groasa ca de taitei, se taie dreptunghiuri potrivit de mari, se ung cu marmelada, se fac sul, se ung cu ou, se presara zahar si se coc la foc potrivit.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu faina integrala si mei

 Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...

Paine cu faina integrala si mei
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa