Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat; Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pana se obt
Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat;
Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pana se obtine o crema omogena;
Nucile sau migdalele taiate extrem de fin sunt amestecate cu zaharul pudra si sucul unei lamai. Acest amestec se intinde peste crema;
Intr-o craticioara pe foc foarte mic se pun la topit cele 2 tablete de ciocolata. Se ia ciocolata de pe foc, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna incet peste smantana, amestecandu-se continuu pana se obtine o crema consistenta;
Se toarna peste restul compozitiei si se pune castronul in frigider pentru cateva ore. Se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa