Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat; Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pana se obt
Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat;
Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pana se obtine o crema omogena;
Nucile sau migdalele taiate extrem de fin sunt amestecate cu zaharul pudra si sucul unei lamai. Acest amestec se intinde peste crema;
Intr-o craticioara pe foc foarte mic se pun la topit cele 2 tablete de ciocolata. Se ia ciocolata de pe foc, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna incet peste smantana, amestecandu-se continuu pana se obtine o crema consistenta;
Se toarna peste restul compozitiei si se pune castronul in frigider pentru cateva ore. Se serveste rece.
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti