Scoarta de nuca simpla si delicioasa

Scoarta de nuca este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga faina, nuca taiata in lung cat mai subtire.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar
  • 3/4 pahar faina
  • 1 pahar nuci.

Mod de preparare

Scoarta de nuca este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga faina, nuca taiata in lung cat mai subtire si la sfarsit cele trei albusuri batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.


Cand este gata, scoarta de nuca se presara cu zahar tos, apoi se taie calda, in romburi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu piept de pui si telina

Pentru că ne place foarte mult salata de ciuperci și o repet la orice masă festivă, in diverse conbinatii. Am adăugat,...

Salata de ciuperci cu piept de pui si telina
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca