Scoarta de nuca este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga faina, nuca taiata in lung cat mai subtire.
Scoarta de nuca este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga faina, nuca taiata in lung cat mai subtire si la sfarsit cele trei albusuri batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.
Cand este gata, scoarta de nuca se presara cu zahar tos, apoi se taie calda, in romburi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa