Strudel cu vanilie

Se fierbe budinca. Foile se desfac si se taie in patrate de 10x10 cm. Se umplu cu budinca si se impaturesc in triunghiuri. Deasupra se ung cu ou (se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat frantuzesc congelat
  • 1 pachet budinca vanilie
  • 5 linguri zahar
  • ½ litru lapte
  • 1 ou

Mod de preparare

Se fierbe budinca. Foile se desfac si se taie in patrate de 10x10 cm. Se umplu cu budinca si se impaturesc in triunghiuri. Deasupra se ung cu ou (se pot umple cu orice fel de budinca).

Alte retete pentru mesele festive

Galuste cu prune

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!