Se scurge bine branza, ca sa nu ramana zer in ea. Se bat galbenusurile, apoi albusurile care se amesteca cu galbenusurile, se adauga branza, sarea, u
Se scurge bine branza, ca sa nu ramana zer in ea. Se bat galbenusurile, apoi albusurile care se amesteca cu galbenusurile, se adauga branza, sarea, untul topit, zaharul si smantana. Intre timp, se prepara aluatul sfaramicios pentru tarta, din ingredientele indicate, se intinde o foaie si se pune in forma de tarta unsa cu unt. se pune umplutura peste aluat, se presara migdale si se pune tarta la cuptor, la foc moderat, timp de 35 de minute.
Se stropeste cu sos caramel sau cu sos de fructe. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata casa de
Tarta cu fructe
Tarta cu caise
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj