Tarta cu foietaj

Tarta cu foietaj este un desert simplu cu multe fructe si se prepara mai usor ca majoritatea retetelor de tarta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 aluat de foetaj ( 400 g)
  • • O cutie branza Qark cu aroma de fructe
  • • Fructe dupa preferinte
  • • Jeleu de struguri

Mod de preparare

Preparare:
Se intinde foetajul intr-o tava, se inteapa cu furculita din loc in loc si se da copt. Cand este gata se lasa la racit apoi se intinde branza uniform. Daca nu aveti o branza cu arome de fructe o puteti amesteca cu un pireu de fructe, puteti rade coaja de citrice sau orice va place. Se orneaza cu fructe dupa preferinte. Pentru a nu se oxide si usca, fructele se ung cu jeleu de struguri.


Produse preferate de pe http://shabbychicshop.ro/:

carafa cu lighean, baie portelan


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...