Se face un aluat fraged, numai ca se frmanta mai mult ca sa fie cat mai elastic. Se pune aluatul in forma de tarta unsa si se acopera cu un strat de
Se face un aluat fraged, numai ca se frmanta mai mult ca sa fie cat mai elastic. Se pune aluatul in forma de tarta unsa si se acopera cu un strat de crema de vanilie. Se curata merele, se taie felii subtiri, se aseaza peste crema si se pune tarta in cuptor, timp de 40 de minute. Se coace la foc potrivit.
Cand este rece, tarta se acopera cu un strat de gem de caise. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu crema de caramel
Tarta cu fructe
Turta dulce
O bunatate mare, va garantez! Un blat sfaramicios care se topeste in gura si-o umplutura intr-o combinatie extrem de...
Quiche cu dovlecei si fetaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura