Se framanta aluatul din ingredientele indicate si se lasa sa se odihneasca. Se intinde o foaie de 5 mm, se taie rondele si se imbraca formele unse cu
Se framanta aluatul din ingredientele indicate si se lasa sa se odihneasca. Se intinde o foaie de 5 mm, se taie rondele si se imbraca formele unse cu unt. Se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si se adauga 4 albusuri, batute spuma si migdalele, frecate cu albus. Se toarna crema peste aluat si se baga tartele la cuptor. Se coc la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Dupa ce s-au scos din forma, se acopera cu glazura de ciocolata.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu mere
Prajitura cu bezea
Prajitura cu gem si cacao
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa