Se framanta aluatul din ingredientele indicate si se lasa sa se odihneasca. Se intinde o foaie de 5 mm, se taie rondele si se imbraca formele unse cu
Se framanta aluatul din ingredientele indicate si se lasa sa se odihneasca. Se intinde o foaie de 5 mm, se taie rondele si se imbraca formele unse cu unt. Se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si se adauga 4 albusuri, batute spuma si migdalele, frecate cu albus. Se toarna crema peste aluat si se baga tartele la cuptor. Se coc la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Dupa ce s-au scos din forma, se acopera cu glazura de ciocolata.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu mere
Prajitura cu bezea
Prajitura cu gem si cacao
Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj