Se face un aluat sfaramicios, se lasa sa se odihneasca 1 ora si se intinde o foaie groasa de 5 mm care se pune apoi in tava unsa cu unt. Se inteapa c
Se face un aluat sfaramicios, se lasa sa se odihneasca 1 ora si se intinde o foaie groasa de 5 mm care se pune apoi in tava unsa cu unt. Se inteapa cu furculita din loc in loc. Se spala prunele, se scot samburii, se taie in jumatate si se acopera aluatul cu ele. Se pudreaza cu zahar amestecat cu scortisoara si se da tarta la cuptor, la foc potrivit, timp de 40 de minute sa se coaca.
Se scoate tarta din tava si se mai pudreaza cu putin zahar. Alte retete de dulciuri:
Tarta cu caise
Tarta cu branza dulce si capsuni
Tarta cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa