Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul cu mixerul. Se adauga albusul batut separat si se ba
Tiramisu reţetă originala
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul cu mixerul. Se adauga albusul batut separat si se bate pana devine crema pufoasa. Se amesteca separat, cafeaua cu coniacul. Se asaza un strat de piscoturi intr-o tava, se insiropeaza, si se intinde apoi in strat uniform jumatate din crema peste stratul de piscoturi. Se aseaza un alt strat de piscoturi insiropate, se intinde crema ramasa si se cerne deasupra cacaua.
Se tine la rece pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Ciocolata de casa Prajituri simple
O tarta raw cu ingrediente sanatoase . Este o tarta rapida ca aproape toate preparatele raw. In ultima vreme , dupa...
Tarta cu cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa