Tiramisu reţetă originala Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si zaharul vanilinat. Adaugam mascarpone si amestecam in continuare. Sepa
Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si zaharul vanilinat. Adaugam mascarpone si amestecam in continuare.
Separat se bat spuma albusurile si se amesteca cu frisca batuta. Adaugam si rom in functie de preferinte.
Amestecam compozitiile facute din galbenusuri si albusuri de jos in sus ca sa nu stricam pufosul albusurilor.
Se face cafea la filtru, in care se mai poate pune rom. Fiecare piscot se introduce pe jumatate in cafea-pe orizontala.
Pe fundul tavii se aseaza un strat de crema, apoi un rand de piscoturi cu partea inmuiata in cafea in sus.
Continuam cu crema, un rand de piscoturi, iar crema si teminam cu piscoturi.
La final se imbraca cu crema si se presara cacao.
Sotul meu nu prea mananca mamaliga (daca va vine sa credeti :) ). Dar aceasta mamaliguta in straturi, cu branza si cu sunca,...
Mamaliguta in straturi cu branza si costita/suncaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa